Publicat el 25 juliol 2018

La Fira Gastronòmica Porc i Cervesa acull per segon any consecutiu la segona edició del concurs nacional de llonganissa tradicional convocat per la Confraria del Gras i el Magre i la Fundació Oficis de la Carn d’acord amb els seus objectius de promoció, foment i difusió dels oficis relacionats amb la carn i els productes carnis a Catalunya, i a la vegada de vetllar per la qualitat i la millora dels productes carnis tradicionals, del foment de la innovació i la creativitat en els productors del nostre país.

El concurs és obert a totes les empreses de Catalunya degudament autoritzades per l’elaboració de productes carnis i que responguin als criteris de microempresa establerts per la normativa. Els participants s’hauran d’inscriure prèviament a través del formulari (descarregar aquí) que s’ha d’enviar abans del dia 14 de setembre de 2018 a la seu de la Fundació Oficis de la Carn (c/ Consell del Cent, 80. 08015 – Barcelona) a través de correu postal, fax (934 236 092) o correu electrònic (fundacio@gremicarn.cat) en horaris habituals de les oficines (9h a 13:30h  i de 15h a 18h)

Els resultats i l’entrega de premis del concurs es faran públics dissabte 6 d’octubre a la Fira Gastronòmica Porc i Cervesa en un acte on hi seran convidats tots els participants, membres del jurat i mitjans de comunicació.

Consulta les bases, el reglament del jurat i les normes de tast del II concurs nacional de llonganissa tradicional AQUÍ

Premiats I concurs nacional de llonganissa de Catalunya

Premiats de la primera edició del Concurs Nacional de Llonganissa de Catalunya