Concurs Instaosona! Penja les teves fotos de la fira a Instagram, etiqueta-les amb #porcicervesa2017 i #instaosona i guanya un àpat per a dues persones als restaurants Cau Faluga i Sambucus. Més informació a: www.porcicervesa.cat i a instaosona.wordpress.com

Exposició 25 anys de Porc i cervesa. Cartells i anècdotes de la fira. Aula del gust, de les 10 a les 22h (dissabte i diumenge), sempre que no hi hagi activitats programades en aquest espai.


 

Visites guiades i activitats del Museu del Ter:

Dissabte, 23 de setembre:

10 a 14 h. Jornada de portes obertes al Museu del Ter.

12 h. Visita guiada a Can Puget. Punt de trobada: Pl. Dalt Vila, 1
El campanar de l’Esglèsia Santa Maria estarà obert de les 17 a les 20h.

 

Diumenge, 24 de setembre:

10 a 14 h. Jornada de portes obertes al Museu del Ter.

11 h: Visita guiada a la colònia Rusiñol. Punt de trobada: a l’entrada de la colònia ( ctra. BV-4608 Km 21)

11.30h: Visita teatralitzada l’Esperit del Ter.  Descobreix com era el treball en una fàbrica de filatura amb en Quim o l’Assumpta, els nostres Esperits del Ter.

El campanar de l’Esglèsia Santa Maria estarà obert de les 17 a les 20h.

 

Altres activitats del Museu del Ter:

Exposició temporal.

Ca l’Esparter, patrimoni de Manlleu i projecte educatiu.

Dissabtes, diumenges i festius de 10 h a 14 h


 

Pedalada 2017. Bicicletada en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura.  Diumenge 24. Sortida davant del Museu del Ter a les 10 h (inscripcions 9:30h). Ruta pel passeig del Ter fins als horts de la Platja del Dolcet (4 km). Fi de ruta i esmorzar: 11h, plaça Fra. Bernadí. Per seguretat, porteu casc i cadenat. Ho organitza: Ajuntament de Manlleu i Xarxampa.

 

L’Ecoestació, instal·lació lúdica interactiva, per donar a conèixer millor el món dels residus. Dissabte i diumenge, de 10 a 22 h: visita’ns, juga, escapa’t amb l’orgànica, practica el multixoc i recorda que amb el vidre, no s’hi juga! I a les 10 hores, participa al test i descobreix quines són les teves ecohabilitats! Ho organitza: Ajuntament de Manlleu i Recollida de Residus d’Osona (RRO).

Ràdio Manlleu serà l’emissora oficial de la fira.
Podreu seguir els principals esdeveniments en directe, a través del 107 FM.