+ Tastets de porc i cervesa als comerços, restaurants i bars de Manlleu; i especialment a…

Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA
c. del Pont, 16-18, 2a planta
Matins:
Dimarts, divendres i dissabtes, de 10 a 13.30 h
Tardes:
De dilluns a divendres, de 15.30 a 20.00 h
Menú literari del Porc i Cervesa. Una selecció de llibres de gastronomia, productes del porc, elaboració de cerveses i aliments de proximitat.
Viu el Porc i la Cervesa tot l’any amb els llibres de la Biblioteca.

 


 

Restaurant Sambucus
c. Pintor Guardia 6 – Tel. 622 91 81 69

Plats especials amb porc i cervesa (només migdies):
— Platillo de porc amb bolets de temporada.
— Brownie de xocolata amb cervesa negra Porter.

 


 

L’Origen, plats per emportar
c. Sant Pere, 7 – Tel. 93 850 72 94

Plats especials de porc i cervesa per gaudir a casa (Recollida a l’establiment als migdies, i 24h a la màquina expenedora):
— Puré de patates amb botifarra, rossinyols i tòfona.
— Arròs de muntanya amb costella de porc, cansalada, botifarra i ceps.
— Costella de porc Duroc a la brasa amb patates al “ximixurri”.
— Pollastre rostit al forn tipus a l’ast amb un toc de cervesa Pilster.

 


 

Restaurant Cal Batlle
Av. Pirineus – Tels. 93 8512072 – 689 54 55 30

Als sopars de divendres i dissabte, i als dinars de dissabte i diumenge, plats especials amb porc i cervesa:
— Morro i orella de cigrons amb botifarra negra.
— Carpaccio de peu de porc amb vinagreta de cervesa negra i pinyons.
— Peus de porc farcit de gambes amb el seu suc.
— Costella de porc ibèrica farcida amb botifarres.

ACTIVITAT SUSPESA

 


 

Restaurant Can Rusiñol
ctra. de Manlleu a la Gleva, km 21 (Colònia Rusiñol) – Tel. 93 851 38 59

Menú de porc i cervesa (25,50 € IVA inclòs):
— Broqueta de shitake i chistorra a la cervesa negra.
— Musclos a la cervesa 1906, en salsa thay.
— Costellam de porc glacejat amb patata confitada i reducció de teriyaki.
— Meló osmotitzat amb cervesa, llimona i menta.
Cervesa o vi, aigua i pa inclòs.

 


 

Restaurant Thymus
Plaça de Gràcia, 13, Manlleu – Tel. 691 59 57 49
Plat especial de porc i cervesa, de l’1 al 3 d’octubre:
— Coliporc (amanit de col-rave i costella fumada)

 


 

Cerveseria Restaurant El Manlleuet
Plaça Fra Bernadí, 23 – Tel .93 851 73 89

De divendres a diumenge: Tast de cerveses artesanes maridades amb productes del porc.
Més de 60 tapes i entrepans especials, selecció de cerveses d’arreu del món i 4 tiradors rotatius de cervesa artesana…
Gaudiu-les!