Concurs Instagram Manlleu jove! Activitat del Pla Local de Joves.
Si ets de Manlleu i tens entre 12 i 30 anys, del 26 de setembre al 6 d’octubre (a les 19h!) publica a Instagram un màxim de 5 fotografies que reflecteixin com veus i vius Manlleu, etiqueta-les fent servir #manlleujove, esmenta a @manlleueja amb un breu comentari sobre el per què de la foto escollida… i/o passa’t dissabte 6 d’octubre, de 17 a 19 hores pel RACÓ DEL PLA LOCAL DE JOVES (situat al punt d’informació de la fira). Participaràs en el sorteig d’un val de 250€ per gastar en un dels establiments del MAB Manlleu. Més informació a @manlleueja

 


 

Visites guiades i activitats del Museu del Ter:

Dissabte, 6 d’octubre:

10 a 14 h. Jornada de portes obertes al Museu del Ter, amb demostracions de la turbina Fontaine.
12 h. Visita guiada: “Descobreix Manlleu”. Punt de trobada: Museu del Ter.

El campanar de l’Esglèsia Santa Maria estarà obert de les 17 a les 20h.

Diumenge, 7 d’octubre:

10 a 14 h. Jornada de portes obertes al Museu del Ter, amb demostracions de la turbina Fontaine.
11 h: Visita guiada a la colònia Rusiñol. Punt de trobada: a l’entrada de la colònia ( ctra. BV-4608 Km 21)
11.30h: Visita teatralitzada L’ESPERIT DEL TER, amb Corcia Teatre. Descobreix com era el treball en una fàbrica de filatura amb en Quim o l’Assumpta, els nostres Esperits del Ter. Lloc: Museu del Ter.
19h: Espectacle CAFÈ, COOPE I PURO, amb Còrcia Teatre. Descobreix com La Cooperativa ha estat molt més que una botiga i un lloc de trobada: un reflex de la història del segle XX. Aforament limitat, venda d’entrades anticipades al Museu del Ter al 93 851 51 76 o bé info@museudelter.cat
Lloc: Museu del Ter.

El campanar de l’Esglèsia Santa Maria estarà obert de les 17 a les 20h.

 


 

Pedalada 2018. Bicicletada en motiu de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Diumenge 7 octubre. Sortida davant del Museu del Ter a les 10 h (inscripcions 9:30h). Ruta pel passeig del Ter fins als horts de la Platja del Dolcet (4 km). Fi de ruta i esmorzar: 11h, plaça Fra. Bernadí. Per seguretat, porteu casc i cadenat. Ho organitza: Ajuntament de Manlleu i Xarxampa.

 

L’Ecoestació, instal·lació lúdica interactiva, per donar a conèixer millor el món dels residus.
Visita-la a la plaça Fra Bernadí, dissabte de 12 a 15 i de 17 a 22h, i diumenge de 12 a 15 i de 16 a 21h, per demanar dubtes sobre residus i practicar tot jugant amb nosaltres: prova el nou Test de l’Ecoestació, Escapa’t amb la Orgànica, practica el Multixoc i recorda que, … amb el vidre no s’hi juga! Ho organitza: Ajuntament de Manlleu i Recollida de Residus d’Osona (RRO).

Ràdio Manlleu serà l’emissora oficial de la fira.
Podreu seguir els principals esdeveniments en directe, a través del 107 FM.