Taller d’el·laboració de cervesa artesana, a càrrec d’Enric Carrera i Roger Sala, amb la col·laboració d’Agronet Brewing.
Taller d’elaboració  de cervesa casolana, perquè els participants es puguin iniciar en el món dels home brewers i endur-se a casa cervesa feta per ells mateixos, 2 mesos després del taller.

Horari: De les 09  a les 14 h

Espai: Aula del Mercat Municipal.

ACTIVITAT SUSPESA

 


 

Retrospectiva de la cervesa: de la cervesa industrial als orígens, amb Ariel Caballero (Jutge cerveser BJCP).
Tast de cerveses prenent la Revolució Industrial com a fil conductor, en què tastarem diferents estils de cervesa de diferents indrets del món, situant el lloc, el moment històric i els motius de la seva creació.

Horari: De les 19 a les 20.30 h

Espai: Sala d’Exposicions de Can Puget  

ACTIVITAT SUSPESA

 


 

Sopar de carmanyola al Museu del Ter, amb BOIRA ESDEVENIMENTS.
Sopar gastronòmic vora la turbina del museu, amb cuina selecta servida en carmanyola, convidant a viure una experiència inoblidable en un espai emblemàtic de la ciutat.

Menú:

Aperitius:
— Morro de porc Duroc fregit, amb mel de flors.
— Amanida de cruixent de cansalada grassa, amb formatge blau de Centelles i codony.

Primer plat:
— Risotto de rossinyols i formatge Mas Farró.

Segon plat:
— Carmanyola de melós de porc amb cervesa, amb patata, romaní i moniato.

Postres:
— Coca de llardons del Fforn Sant Roc, amb mousse de xocolata blanca i tòfona.

Celler:
— Vi blanc, vi negre i cava de Mas Codina

Cafè i pa inclòs

Horari: De les 20.30  a les  22 h

Espai: Museu del Ter                               

ACTIVITAT SUSPESA

 


 

Sopar concert, amb MAZONI.
Sopar cuinat i elaborat per SAMBUCUS i servit a taula, acompanyat de cerveses artesanes seleccionades per GOURMETIC.

Menú:

— Entrepà amb pa de coca i costella confitada i desossada amb col encortida.
— Brownie de xocolata i avellanes.

Cervesa artesana inclosa.

Horari: De les 21 a les  22:30 h

Espai: Jardins de Can Puget                              

ACTIVITAT SUSPESA