Taller d’el·laboració de cervesa artesana, a càrrec d’Enric Carrera i Roger Sala, amb la col·laboració d’Agronet Brewing.
Taller d’elaboració de cervesa casolana, perquè els participants es puguin iniciar en el món dels home brewers i endur-se a casa cervesa feta per ells mateixos, 2 mesos després del taller.
Horari: De les 09 a les 14 h
Espai: Aula del Mercat Municipal.
ACTIVITAT SUSPESA
Retrospectiva de la cervesa: de la cervesa industrial als orígens, amb Ariel Caballero (Jutge cerveser BJCP).
Tast de cerveses prenent la Revolució Industrial com a fil conductor, en què tastarem diferents estils de cervesa de diferents indrets del món, situant el lloc, el moment històric i els motius de la seva creació.
Horari: De les 19 a les 20.30 h
Espai: Sala d’Exposicions de Can Puget
ACTIVITAT SUSPESA
Sopar de carmanyola al Museu del Ter, amb BOIRA ESDEVENIMENTS.
Sopar gastronòmic vora la turbina del museu, amb cuina selecta servida en carmanyola, convidant a viure una experiència inoblidable en un espai emblemàtic de la ciutat.
Menú:
Aperitius:
— Morro de porc Duroc fregit, amb mel de flors.
— Amanida de cruixent de cansalada grassa, amb formatge blau de Centelles i codony.
Primer plat:
— Risotto de rossinyols i formatge Mas Farró.
Segon plat:
— Carmanyola de melós de porc amb cervesa, amb patata, romaní i moniato.
Postres:
— Coca de llardons del Fforn Sant Roc, amb mousse de xocolata blanca i tòfona.
Celler:
— Vi blanc, vi negre i cava de Mas Codina
Cafè i pa inclòs
Horari: De les 20.30 a les 22 h
Espai: Museu del Ter
ACTIVITAT SUSPESA
Sopar concert, amb MAZONI.
Sopar cuinat i elaborat per SAMBUCUS i servit a taula, acompanyat de cerveses artesanes seleccionades per GOURMETIC.
Menú:
— Entrepà amb pa de coca i costella confitada i desossada amb col encortida.
— Brownie de xocolata i avellanes.
Cervesa artesana inclosa.
Horari: De les 21 a les 22:30 h
Espai: Jardins de Can Puget
ACTIVITAT SUSPESA