Expositors: vols participar a la fira?

A Porc i Cervesa s’hi pot participar amb una parada de venda i degustació de productes gastronòmics (embotits i productes derivats del porc, plats preparats amb porc i/o cervesa artesana, productes de proximitat i/o artesans, dividits en dos grans blocs:

Fira gastronòmicaexpositors
La fira gastronòmica està localitzada al centre de la Plaça Fra Bernadí. És l’espai on es concentra l’activitat culinària i gastronòmica de la fira: matança del porc en directe, elaboració d’embotits i productes derivats del porc, parades de venda de productes gastronòmics (plats preparats, restauració i cervesa artesana nacional i d’importació).
Al cor de la plaça hi trobem la carpa menjador de 200m2 on els visitants poden tastar els productes elaborats i/o comprats a la fira mentre gaudeixen d’un espectacle o concert en directe.

Els expositors que participen a la fira també poden dur a terme activitats gastronòmiques a l’AULA DEL GUST, un espai pensat per presentar novetats, fer tastos de productes, demostracions i xerrades, equipat amb una completa cuina i amb capacitat per a 60 persones (públic). Durant el procés d’admissió d’expositors, l’organització fa una selecció de les activitats proposades per incloure-les dins el programa d’actes.

Mercat de productes agroalimentaris i/o artesans
Espai situat al voltant de la fira gastronòmica, dins la mateixa plaça Fra. Bernadí. Al Mercat del producte hi tenen cabuda productors d’embotit artesà, productors locals agroalimentaris, i parades de venda d’objectes artesans que tinguin una vinculació directa amb la temàtica de la fira.

La fira tindrà lloc els dies 5, 6 i 7 d’octubre de 2018, si esteu interessats en participar en una propera edició, podeu contactar amb:

Anna Torrents Subirats
Tel. 605 814 712
firaporcicervesamanlleu@gmail.com

Enllaços d’interès:
Full de sol·licitud de participació
Criteris generals de participació
Plànol
Consells de seguretat alimentària: Tastos gastronòmics
— Consells de seguretat alimentària: Acrilamida